Welkom

Lotgenotencontact

Er worden ook recreatieve lotgenotencontacten georganiseerd (bijvoorbeeld gezamenlijke brunch, vaartocht). Stelregel is dat alle lotgenotencontacten (evenals alle activiteiten) ook toegankelijk moeten zijn voor rolstoelgebonden en motorisch beperkte mensen, dat er naast het recreatieve deel ook een informatief deel is en dat de mensen uitgebreid met elkaar contact kunnen hebben. De recreatieve lotgenotencontacten zijn, met korting, toegankelijk voor leden en voor de volledige prijs ook voor niet-leden.

Thema-avonden
De themabijeenkomsten die de Reumapatiëntenvereniging Noord-Oost Veluwe organiseert zijn in eerste instantie bedoeld voor de leden en partners. De themabijeenkomsten kunnen puur informatief zijn of bestaan uit een informatief en een recreatief deel; dat laatste vooral bedoeld om even de pijn te vergeten.
Afhankelijk van het onderwerp wordt samengewerkt met een arts/reumatoloog, fysiotherapeut of vertegenwoordiger van een andere belangenvereniging van een vorm van reuma. Ook leden kunnen suggesties aandragen voor een themabijeenkomst.

Schilderen
Hallo schildervrienden,

Wegens ziekte kan de schildersgroep nog niet starten met het nieuwe winterseizoen. Zodra dit het geval is zullen wij u hierover informeren.

Creatieve club

Met ingang van het nieuwe winterseizoen gaat de creatieve morgen verhuizen naar de donderdagmiddag. De bijeenkomsten vinden plaats in de Binnentuin van Groot Stokkert van 13.30 tot 16.30 uur.
Het zou leuk zijn als u onze groep komt versterken. We gaan leuke nieuw dingen maken en beginnen met een nestkastje ter verven en vervolgens te versieren .Kom ook en laten we er een gezellige middag van maken. Ik hoop u te zien bij Groot Stokkert.

Informatie over therapiezwemmen
Zwem en therapiegroepen in zwembad Groot Stokkert te Wapenveld. Als u deel wilt nemen aan de therapie is het lidmaatschap vereist.

Zwemleiders:

maandag  12.00 – 13.00 uur mw. van de Vechte    06 50598701

vrijdag     09.30 – 10.30 uur mw. Kruisweg           038 4478621

vrijdag     10.30 – 11.30 uur mw. van Oene           0578 693434

vrijdag     11.30 – 12.30 uur mw. Overmeen          0578 631210

Indien u niet meer wilt zwemmen, dan moet dit schriftelijk worden gemeld bij de heer H. Bodewes, Postbus 12, 8190 AA Wapenveld of via de mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bij ziekte of afwezigheid even melden bij uw zwemleidster.

Restitutie van zwemgelden kan niet meer plaats vinden, alleen in zeer uitzonderlijke gevallen; dan komen de kosten op rekening van de vereniging. Dit ter beoordeling van het bestuur.

Zwemmen FysioMobiliae Fysiotherapie Locatie Windesheim te Zwolle.

Voor meer informatie zie tabblad Zwemmen FysioMobiliae