Welkom

sl1 sl2 sl3
Welkom op de website van Reumapatiëntenvereniging Noord-Oost Veluwe. De Reumapatiëntenvereniging Noord-Oost Veluwe bestaat uit de volgende plaatsen: Hattem - Wapenveld - Heerde - Epe - Oene - Emst - Vaassen - Oldebroek - Doornspijk - Elburg - 't Harde – Wezep - Nunspeet en alles wat daar tussen ligt.
Momenteel telt de vereniging ca 330 leden is een patiëntenvereniging bedoeld voor mensen met reumatische aandoening.

Activiteiten

Onze belangrijkste activiteiten richten zich op: hydrotherapie, voorlichting, lotgenotencontact, belangenbehartiging, het organiseren van thema bijeenkomsten, een jaarlijks uitstapje en een Nieuwjaarsbrunch. De RPV hoopt deze activiteiten te kunnen uitbreiden en verwelkomt u graag als lid. Alle activiteiten zijn toegankelijk voor rolstoel-gebonden en motorisch beperkte mensen. Deelname aan de activiteiten is voor eigen risico.

Help ReumaNederland

55.000 vrijwilligers maken de collecte mogelijk

Jaarlijks geven ongeveer 60.000 mensen een paar uur van hun tijd om te collecteren voor het Reumafonds of de collecte in hun buurt te organiseren. De eerstvolgende collecte is van 18 tot en met 23 maart 2019. Het ReumaNederland kan dankzij het collectegeld werken aan een beter leven voor mensen met reuma.  

Rabo Clubkasfonds

Veel verenigingen kunnen een extra steun in de rug goed gebruiken. Om een handje te helpen, hebben wij als Rabobank Noord Veluwe de Clubkas Campagneopgericht. De Clubkas Campagneis een prachtige kans om jaarlijks in het voorjaar de kas van uw vereniging te spekken! En het mooie is dat niet de Rabobank, maar de leden van onze bank, door het uitbrengen van hun stemmen, bepalen welke verenigingen vanuit de Clubkas Campagne ondersteund worden. Daarmee geven wij ook invulling aan onze coöperatieve gedachte: een bank van en voor leden.

Doelstelling 

Wat hebben wij u als reumapatiëntenvereniging te bieden? 
Als reumapatiëntenvereniging geven wij 1 keer per 2 maand voorlichting. Dat zijn: bijeenkomsten, informatief en/of ontspannend. Daarnaast organiseren wij thema bijeenkomsten, een jaarlijks uitstapje en een stamppottenbuffet.

Lid worden

U bent van harte welkom als lid van de Reumapatiëntenvereniging Noord Oost- Veluwe. Het lidmaatschap bedraagt € 20,00 per kalenderjaar, wilt u gezinslid worden dan betaalt u € 17,50. Als lid kunt u deelnemen aan de activiteiten van de Reumapatiëntenvereniging Noord Oost- Veluwe. 

Als u deel wilt nemen aan de hydrotherapie is het lidmaatschap vereist. 
 
U bent ook van harte welkom als donateur van de Reumapatiëntenvereniging Noord Oost - Veluwe. Vanaf € 5,00 per jaar kan men al donateur worden van onze vereniging.
Donateurs die minimaal € 10,00 bijdragen, nodigen we één maal per jaar uit om met de leden en hun eventuele partners een avondvullende toneelvoorstelling bij te wonen. Als u minder betaald ontvangt u geen verenigingsblad.
Download hier een aanmeldingsformulier dat u direct kunt invullen en digitaal versturen naar ons secretariaat, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  U kunt het desgewenst ook afdrukken, invullen en opsturen naar:

Reumapatiëntenvereniging Noord-Oost Veluwe

Postbus 12, 8190 AA, Wapenveld.
Voor vragen kun u contact opnemen het Secretariaat en Ledenadministratie Reumapatiëntenvereniging Noord Oost- Veluwe, dhr. H. Bodewes, tel: 0578-694120
 

Beëindiging lidmaatschap

Het opzeggen van uw lidmaatschap bij de Reumapatiëntenvereniging Noord Oost- Veluwe dient u schriftelijk te doen voor 1 december van het lopende jaar. Uw opzegging kunt u opsturen naar op bovenstaand adres.