Welkom

Geef U op en collecteer voor Reuma Nederland van 18 t/m 23 maart 2019.

Geweldig dat u als collectant voor het Reumafonds op pad gaat. U zet zich persoonlijk en direct in voor de reumabestrijding, waarvoor onze hartelijke dank. Maak gebruik van onze handige collectetips; wij helpen u graag goed geïnformeerd op weg. De volgende collecte is van 18 tot en met 23 maart 2019.

Profiteer van de ervaringen van collectanten die hun tips aan ons doorgaven:

  • Collecteer uitsluitend tijdens de collecteweek.
  • Tussen 17.00 en 19.30 uur zijn de meeste mensen thuis. Collecteer bij ouderen zoveel mogelijk overdag. Is er niemand thuis, probeer het dan later nog een keer.
  • Ga enthousiast op pad. Hoe enthousiaster u bent, hoe positiever de reacties. Als mensen niet willen geven, dring dan niet aan. Blijf vooral vriendelijk.
  • Ga als het slecht weer is toch collecteren. U ontvangt dan vaak een extraatje.
  • Loopt u moeilijk? Ga collecteren bij de supermarkt of op een plein. Laat uw wijkhoofd tijdig weten waar u wilt staan, zodat er een vergunning kan worden aangevraagd.
  • Samen met uw (klein)kinderen collecteren is leerzaam en leuk.
  • Laat de collectebus met de sticker of uw intekenlijst van het Reumafonds zien en draag uw legitimatiebewijs zichtbaar, om duidelijk te maken dat u collecteert voor het Reumafonds.
  • Verbreek nooit de sluiting van uw collectebus.

 

Heeft u zelf tips? Geef ze door via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meld collectanten aan
Kent u iemand die interesse heeft om zich net als u in te zetten als collectant? Meld diegene aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  U ontvangt van ons een kleine verrassing als dank.

Word collecteorganisator of wijkhoofd
Bent u collectant en lijkt de collecteorganisatie u een leuke uitdagende klus? Meld u aan als collecteorganisator of wijkhoofd.

U kunt ook opgeven bij W.D. van der Veen-van Huffelen tel:0578-613606.